23 mars 2008

Söndagspromenad / radiotips


Söndagsmorgon och strålande sol. Kallt i luften på balkongen. Långkalsongerna och polotröjan åker på. Sedan ut på långpromenad. Ett planlöst vandrande. En vandrare bland andra vandrare. Söndagsflanörerna håller stilen.

Mp3-spelaren hade laddats med olika godbitar. Om du ska gå långt utan sällskap finns det få tidsfördriv som slår att lyssna på några intressanta podcasts.

Följande lyssnades på i förmiddags:

1. Directors Notes Q&A om "script development" med två brittiska branschproffs. Gav en mycket god inblick i hur ett manus bearbetas och/eller utvecklas.

2. BBC:s The Film Programme. Senaste avsnittet (som verkade vara det enda som fanns i mp3-format) innehöll bland annat en skön liten intervju med Javier Bardem. (Vilken röst den mannen har!) Överhuvudtaget utstrålade hela programmet ett intellektuellt självtroende en bra bit över den svenska lagomnivån och det är ju uppfriskande. Därför länkar jag även till The Film Programme i vänsterspalten.

3. P3 Dokumentär om Lidingöligan. Fick tips om detta avsnitt av en god vän och som vanligt var det både lärorikt och underhållande.

2 kommentarer:

Anonym sa...

snygg blogg=)

Niklas sa...

Tackar!